Lisbeth Hauge

Jeg er Lisbeth, yogalærer og veileder.

Som barn var jeg svært sensitiv. Jeg kjente en sterk tilknytning til naturen, det åndelige og til stillheten som finnes i oss alle. Jeg var svært bevisst på andres energi og kunne sense mer enn det som kan oppfattes med våre vanlige sanser.

Så kom ungdomstiden hvor jeg følte meg helt utenfor samfunnet. En tid med smerte, sorg og depresjon. For å overleve all den emosjonelle smerten stengte jeg av for følelsene. Jeg så nå på sensitiviteten min som en svakhet og lærte meg tidlig å dissosiere fra egen kropp. Jeg kunne ikke forstå samfunnet eller de sosiale normene. Jeg var overveldet av krav til prestasjoner og jeg klarte ikke å tilpasse meg. Dette resulterte i en tidlig søken etter et dypt sjeleliv, med fasinasjon for alle verdens religioner, meditasjon, Østens mystikk og et åndelig liv. 

Fra å avvise alle indre følelser, frykte livet og slite med depresjon, innså jeg at jeg hadde mistet kontakten med egen kropp, sinn og ikke minst sjel. Jeg så at problemene jeg nå hadde i livet kom fra meg selv og av at jeg stadig tok avstand fra følelsene mine. Dette gjorde at jeg ikke lenger visste hvem jeg var eller hva jeg drømte om. Jeg hadde prøvd så godt å passe inn, men aldri følt at jeg var tro mot meg selv. Fra da ble min oppgave å bli kjent med hva som skjulte seg i hjertet mitt. Jeg var klar for sannheten. Sannheten jeg oppdaget, og fortsatt oppdager, var mer enn jeg noen gang kunne forestille meg. At vi hver og en er født med unike livsoppgaver, og kvaliteter som langt overgår vår forestillingsevne. I kroppen finnes en universell intelligens som vises i form av følelser. Sensitiviteten jeg hadde sett på som svakhet, var i realiteten en superkraft. Og dette er kvaliteter vi alle har, og kan benytte oss av.    

I 2016 var jeg klar til å dele det jeg selv hadde opplevd og guide andre på sin egen sjelereise. Det har resultert i utallige yogatimer, gongbad, workshoper, retreater og individuelle timer og veiledning. Jeg har tatt med meg de sensitive evnene fra jeg var barn, slik at jeg lettere kan lese andres energi og skape det rommet du trenger for å komme i kontakt med din sannhet. 

Hovedmetodene jeg benytter:

Kundaliniyoga & Meditasjon som aktiverer og bevisstgjør vårt høyeste potensiale.

Soul Transformation er alkymien til essensielle deler av din unike sjelereise.

 

Se mer om hva jeg tilbyr her.

 

Book en time med meg her.

I tillegg til livets skole:

Yoga:

Kundaliniyogalærer level  2 Mind & Meditation - RYT 60 timer (2021)

Yin Yoga - RYT 75 timer (2020)

Kundaliniyogalærer level  2 Autentiske relasjoner - RYT 60 timer (2019)

Kundaliniyogalærer level  2 Stress og vitalitet - RYT 60 timer (2018)

Kundaliniyogalærer level 1 - RYT 220 timer (2016 -2017)

 

Gong:

Gongterapi med Mehtab Benton og Tor Arne Håve (2019)

Gong yogalærer med Mehtab Benton (2018)

Gong grunnkurs med Tor Arne Håve og Anne Siri Langelandsvik (2018)

 

Annet:

Meta EFT level 3 med Tron Enger (2021)

Meta EFT level 1 og 2 med Tron Enger (2020)

9 days school for The Work med Byron Katie (2019)

Enlightenment Process (2014, 2015, 2019, 2020)

PEAT-prosseser (2015, 2019, 2020)

Coaching Happiness med Dr. Robert Holden (2010)

Heal Your Life med Louise Hay (2009)

Latteryogainstruktør (2009)

Medision Grunnfag med anatomi og fysiologi + sykdomslære (2006 - 2007)