Chakra Workshop Søndag 3. oktober kl. 10:00 - 12:30

 Kundaliniyoga Workshop Chakra Balanse
 
• Trygghet og jording
• Lidenskap og kreativitet
• Kraft til å leve ut drømmene dine
• Kjærlighet til deg selv og andre
• Din stemme og energien du utstråler
• Intuisjon og høyere bevissthet
 
Chakraene distribuerer energi gjennom hele kroppen. Ved ubalanse kan det oppstå smerte, spenninger og helseplager. Ved å balansere chakraene kan du påvirke din fysiske og mentale helse. Du kan påvirke livet ditt og gjøre bevisste valg for et liv i harmoni.
I workshopen balanserer vi chakraene og styrker energistrømmen – Du vil få yogaøvelser, meditasjon og dyp visdom om de 8 hovedchakraene. Du vil motta lydhealing for å balansere energien din. Ved å forstå hvordan chakraene fungerer kan du lettere forstå deg selv og kroppen din, og rette opp ubalanser. Mange opplever store aha-opplevelser og ser både seg selv og livet sitt med helt ny visdom.
 
Søndag 3. oktober kl. 10:00 – 12:30
 
Pris: 650,-
De 10 første som melder seg på får chakra-boken til Maya Fiennes «Yoga – en livsstil» til en verdi av 379,-
 
Sted: Lotussenteret, Stavernsveien 232, 3267 Larvik.
 
 

Kontakt hvis du ønsker mer info, Lisbeth – 916 88 162
 
Ta med egen matte og teppe

Kommer: Velvære Fredag –Yoga, Nevrorefleksologi og Gongbad

Velkommen til «Velvære Fredag» på Lotussenteret med en deilig kombinasjon av myk yoga, nevrorefleksologi og gongbad med fokus på Vagusnerven.

Dato: kommer


Du vil bli veiledet gjennom myke og rolige pusteøvelser og yogastillinger av Lisbeth Hauge. En og en får individuell behandling for vagusnerven av nevrorefleksolog Gabi Gerda Furulund. Deretter kan du slappe helt av til gongbadet.

Nevrorefleksologi: Er læren om nervesystemets reflekser. En nevrorefleksolog jobber systematisk med punkter i huden som påvirker kroppens funksjoner og biologi via nervesystemet.

Vagusnerven: En av de viktigste nervene i kroppen, og gir en jevn strøm av informasjon mellom hjernen og store deler av kroppen. Stimulering av Vagusnerven vil kunne bedre immunforsvaret, rette opp ubalanse i mage og tarm, redusere betennelser og stimulere hormonproduksjonen .

Kundaliniyoga: Er også kalt yogaen for bevissthet. En tradisjonell yogaform som ser kropp, sinn og sjel i helhet. Det er enkle teknikker for god helse ved økt vitalitet og mental klarhet.

Gongbad: Lydbad er en dypt helende opplevelse hvor du ligger godt og varmt under teppe og tar imot lydvibrasjonene fra gong og andre energi-instrumenter som sjamantromme, syngeboller, koshiklokker med mer. Mange opplever dyp avspenning og hvile. Sinnet får også en pause fra sin normale tankevirksomhet.

Det er kun 8 plasser på denne Velvære-fredagen
Pris 550,-

Bindende påmelding post@lisbethhauge.com / vipps til 91688162

Ta gjerne kontakt for ytterlige informasjon:
Lisbeth 91688162 / post@lisbethhauge.com

Sted: Lotussenteret Stavernsveien 232  Larvik

 

 

Ta kontakt for personlig yogaprogram eller veiledning.

 

Bilde fra YogaRetreat - alpene i Slovenia